Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Programy, które promujecie ułożyliśmy w panelu instanter.pl od najlepiej konwertującego (na górze) do konwertującego najsłabiej (na samym dole).

Mamy nadzieję, że pomoże Wam to w podniesieniu zysków.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: aero2 (+1)
4500 unikalnych wejść, 4 leady... i to w teoretycznie najlepszych programach... tu coś musi być nie tak.
Glosy: Hrustus (+1)
Dziwne to jest całą noc nie spałem nic na koncie nie miałem teraz wchodzę lidy z wczoraj dopiero otrzymałem O co w tym kurr.. chodzi ? [Obrazek: 6901lk.jpg]
(06-03-2014 07:11)xjointmanx napisał(a):  Dziwne to jest całą noc nie spałem nic na koncie nie miałem teraz wchodzę lidy z wczoraj dopiero otrzymałem O co w tym kurr.. chodzi ? [Obrazek: 6901lk.jpg]

Mili Państwo,

Spora ilość leadów z dnia wczorajszego, w którym zostały one zamrożone między 16-19, została zliczona na dzień dzisiejszy. Cała operacja została zakończona.

Ponadto Leady duchy (pojawiające się): Częsta sytuacja jest także, taka, że użytkownik telefonu zapisuje się na subskrypcję nie mając środków na koncie (pre-paid). Wtedy lead nie zostaje naliczony. Jednak jeżeli ten sam użytkownik doładuje kartę pre-paid po kilku dniach, LEAD WSTECZNY czyli lead z dnia zapisu zostaje dodany do Waszego konta, stąd mogą pojawiać się dodatkowe środki u Was na koncie.

Wszytko jest liczone prawidłowo, jeżeli pojawiają się opóźnienia lub niespodziewane dochody - wina nie leży po naszej stronie, natomiast pewnym jest iż otrzymujecie wypracowane środki.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Glosy: Hrustus (+1)
Czekam w dalszym ciagu na streamik. W ktorych godzinach moge sie go spodziewac? Niech bedzie mozliwosc dodawania wlasnego obrazka Smile
Ale minimum to jest tutaj mega w sumie nawet dobrze od 200zł mogło by być jak dla mnie kasa by mi dłużej trzymała i nie wydawał bym na głupoty Smile
dzisiaj został mi zaliczony jeden lead z wczoraj co zobaczyłem po swoich statystykach i wczorajsza kwota jest na 100 uw

[Obrazek: saadpng_erhexnx.png]
Doliczyło leady,nawet by się zgadzało więc można brać się do roboty Smile
Cieszymy się, że wszystko jest w najlepszy porządku.

Życzymy wielu leadów i wysokich wypłat.

Instanter.pl

Statystyki bardziej obszerne by się przydały z jakiej lokalizacji ktoś zrobił suba to by było miodzio Smile
Odpowiedz