Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gość ładnie musi zarabiać 1540 mieszkańców co daje mu jakieś 7,7 golda za samych mieszkańców a do tego dochodzi jeszcze sprzedasz surowców to pewno z 1€ wyciąga dziennie
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Ale ile on inwestuje, żeby tyle mieć mieszkańców 300 mieszkańców można mieć za darmo bo wiadome 5 robimy na dzień i żyją 60 dni 5x60=300 a reszte musi kupować z marketu pracowników
Odp: RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
(07-03-2013 21:17)jabolek1991 napisał(a): Ale ile on inwestuje, żeby tyle mieć mieszkańców 300 mieszkańców można mieć za darmo bo wiadome 5 robimy na dzień i żyją 60 dni 5x60=300 a reszte musi kupować z marketu pracowników
Moje miasteczko pnie się ku górze, zaraz powinien wskoczyć już 7 lvl Niestety z rozwojem fabryk idzie mi bardzo słabo, ale to nadrobię. Tylko ratusz muszę na 2 poziom wciągnąć, a do tego jeszcze 2 lvle policji ;/
(07-03-2013 23:18)mlekoju napisał(a): Moje miasteczko pnie się ku górze, zaraz powinien wskoczyć już 7 lvl Niestety z rozwojem fabryk idzie mi bardzo słabo, ale to nadrobię. Tylko ratusz muszę na 2 poziom wciągnąć, a do tego jeszcze 2 lvle policji ;/