Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cóż dzis tez cudów nie ma w ofercie.
Więc jak cos to dla mnie może byc ten mecz zaragoza-sevilla
a od siebie dodam taki z nizszej angielskiej Dartford FC Macclesfield Town
Jeśli przez najbliższy tydzień nie zdąże wysłać kuponu/wstawić statystyk nie gniewajcie się..
Pewne nieodpowiedzialne osoby oszukały mnie i zostawiły 5 dni na znalezienie nowego mieszkania i przeprowadzke, jestem pod dużą presją czasową :|
Moja propozycja na jutro: FC Stade Rennes - Montpellier - x - 3.15
Podoba mi się jeszcze propozycja Robena -> sevilla
Czekam na Was
(14-01-2013 20:57)wesolutki napisał(a): I tak na koniec pytanie skąd wziąłeś różnicę 40% ? :O
33/24 = 1,375
Czyli dokładniej rzecz biorąc o 37,5% więcej.
Wypraszam sobie nazywanie nas dziwakami - każdy sobie rzepkę skrobie i każdy zarabia / traci swoje pieniądze więc nic Ci do moich 30 zł
na jutro?
16.01
19:30 Real Zaragoza - Sevilla 2.60 3.20 2.60
Nie Was, tylko Ciebie. I ostatnia rada przestań wybierać spotkania po kursach... Twoja taktyka to im bardziej zbliżone kursy tym remis bardziej prawdopodobny To widzę, niemalże pewniak Ci się trafił
(16-01-2013 00:32)wesolutki napisał(a): To źle bo już 2 razy byście zakończyli progresje;p
jesteś genialny jakbym powiedział, że dobieram mecze na podstawie statystyk to też byś mnie wyśmiał bo przecież każda passa się kiedyś kończy i to jest bez sensu a jakbym powiedział, że oglądam WSZYSTKIE mecze świata i obstawiam na podstawie formy to też byś to na pewno podważył bo jesteś mądrzejszy to świetnie - gratuluję ale daj nam się bawić po swojemu i idź być mądry gdzie indziej
Jednak wolę zostać może akurat w czymś pomogę nigdy nie wiadomo a co do ciebie to gdybyś powiedział o tym oglądaniu i statystykach to jasne ze bym cię wyśmiał tak jak każdy kto chociaż trochę ogarnia. Po twoich spotkaniach odrazu widać jak je wybierasz. Jedyne w czym przyznam racje to ze jak to ująłeś pasa się kiedyś kończy czyli każdy trafi na czarna serię. Widze robisz postępy gratuluje