Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No, to powoli wracam, wczoraj dodany filmik, leciutko wypromowany i 500 wyświetleń realnych przez noc wpadło, z czego 4$ wpadło wczoraj i na razie 0,4$ dzisiaj
(10-01-2011 18:24)haggard napisał(a): No, to powoli wracam, wczoraj dodany filmik, leciutko wypromowany i 500 wyświetleń realnych przez noc wpadło, z czego 4$ wpadło wczoraj i na razie 0,4$ dzisiaj
to jest tak ze ja tylko robie duzo like, wyswietlen i komentów bez promowania i jest $ ? tak to działa ?
Do promowania mam swoich około 30, było więcej, ale mam je od pół roku
Trochę jeszcze pożyczył mi rajmek Nie włączam bota na dany filmik z wszystkich kont, z rozwagą dodaje
nie rozumiem tego mam dobre pliki, promuje je odpowiednio (~50 kont ale zawsze coś) nie są to jakieś beznadziejne filmiki tagów dużo, ale wejść jak nie było tak nie ma (są znikome). Jak by nie patrzeć chodzi od czasu do czasu coś kaski, ale to niewielkie sumy ='( muszę chybą jakąś strategie ustawić czy co.. ehh =/
Wrzuciłem 3 filmiki na YT u Killera wymieniłem 10 kont na lajki i komentarze i dalej 0$ Muszę skołować 10zł na PP i kupie sobie program haggarda może to coś pomoże.