Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie polecam użytkownika!!
Od ponad tygodnia nie może zwrócić kasy za niewykonane zlecenie!
Konta padają jak muchy, mimo, że otrzymałem ich tylko kilka (około 15 z 50 zamówionych). Po tygodniu przetrwało może z 4 konta.
Poleca poważnie się zastanowić przed wyborem tego użytkownika do współpracy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2016 13:45 przez ar4.)
(26-08-2016 13:37)ar4 napisał(a): Nie polecam użytkownika!!
Od ponad tygodnia nie może zwrócić kasy za niewykonane zlecenie!
Konta padają jak muchy, mimo, że otrzymałem ich tylko kilka (około 15 z 50 zamówionych). Po tygodniu przetrwało może z 4 konta.
Poleca poważnie się zastanowić przed wyborem tego użytkownika do współpracy!
Po pierwsze - pieniądze mogę zwrócić za pomocą przelewu bankowego, bo tak jak rozmawialiśmy - nie dysponuje środkami na PP
Po drugie - konta które "padają jak muchy" nie zostały Ci policzone wiec nie rozumiem tego żalu z Twojej strony
Fb nakłada teraz wiele blokad i zawsze konta które u mnie zamawiasz - otrzymujesz sprawne. Jeśli natomiast konto Ci pada podczas użytkowania to witam w rzeczywistości i polecam trochę ostrożniej sie obchodzić z kontami. Pozdrawiam i czekam na numer konta na który odesłać Ci hajs za niewykonane zlecenie. Nie zostało wykonane z racji iż fizycznie jest to nie możliwe ze względu na bardzo ograniczony target grup w kontach.