Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. » (MPA) MyPayingAds, Recyclix, Adboni, HashOcean

Autor Wiadomość
RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony..
Sprawdź:
Mógłbyś dołączyć do M2M, zrobić stronę pod produkty bankowe i zarobić trochę, jedyna inwestycja to w hosting domenę i ew. promocję, a przede wszystkim w czas.

Ja jestem takim leniem że nad stroną pracuję od stycznia... Nie wiem czemu, programy które płacą człowiek olewa by szukać innych..
I problem się rodzi się z promocją, do której nigdy nie miałem smykałki ani werwy(co widać po moim blogu).
Jednak może spróbuję coś wymodzić po maturach, jak coś to zgłoszę się do Ciebie ;P
Szukasz łatwiejszego zarobku Wink

Michał11118, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2015.
promocja to FP na FB, postowanie na różnych blogach, płatne reklamy, odpowiednie SEO. To nie program gdzie łapiesz partnerów do inwestycji, a klientów którzy szukają danego produktu.

Zapraszam, pokieruję Cię jak zacząć, moi znajomi np. zarabiają na tych programach po 6-8 tys. / miesięcznie.. Konkurencja duża, ale sprytny zawsze sobie poradzi Smile
Tutaj jestes non stop, a mi odpisujesz raz na 3 dni, moze w koncu zaczniesz sie ze mna rozliczac??
Dla osób, które lubią hazard i obstawianie.
Na start otrzymacie darmowe 10 Euro!
Nie potrzeba robić żadnego depozytu.
Rejestrujesz się i zgarniasz bonus. Jak wygrasz to jest Twój Smile

http://banners.spiffxaffiliates.com/redi...9&bid=1516

Informacje od admina TWS:

Za kilka dni startuje nowa paczka reklamowa
- Adpack - 3$ (130% ROI)
- Dzienne naliczenia do 6%.
- Re-inwestycja 40%.
- Paczki można zakupić tylko z Cash Balance.
- Naliczenia będą zależne od sprzedaży.
- Pojawiły się nowe banery reklamowe

Co ciekawe zapisałem się do projektu MAS, wpłaciłem 5$ i tak sobie leżało, dziś patrzę a tam 14.4$ extra z ich losowego skryptu, miła niespodzianka Smile

Warto wrzucić te kilka dolarów i dostawać bonusy do końca czasu trwania projektu.
http://myadstory.com/ref/2545
Czyżby APP padło?
Zarejestrowałem się na tym buku, ale dziwny jest...

Michał11118, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2015.
W tym buku sam ustawiasz stawkę i typ i czekasz aż ktoś podejmie wyzwanie.

Np. Jest mecz Polska Szwecja Ty stawiasz że wygra Polska kurs 2:1 i wchodzisz za 10 euro, teraz ktoś musi zaakceptować i postawić przeciwnie, ze wygra Szwecja za 20 euro. Jeżeli nikt nie zgodzi się na Twoje warunki to kasa wraca na konto
paczki za 3$ w TWS już są dostępne, naliczenia 6% dziennie mam nadzieję że z 2 tyg się utrzymają Big Grin
Traffichubb informacje!

- Środki na Payza zostały odblokowane
- Naliczenia niebawem wrócą do normy jak tylko reszta nieautoryzowanych transakcji zostanie wyjaśniona
- Wkrótce pojawi się kolejna promocja
Informacja od admina TWS

W skrypcie działało podrzędne "zadanie" które powodowało przeciążenia i problemy ze stroną. Technicy nad tym pracują, chwilowo zarobki są wyłączone. Jak tylko usuną problem, wszystko zostanie zrekompensowane.
Odpowiedz