Sprawdź:
Również kupiłem i teraz pora na kilka słów ode mnie.
Pierwsza metoda totalnie spalona - po pierwsze widać, że poradnik jest sprzedawany w opór a nie np. 5 sztuk. Po drugie jest całkowicie nielegalna i powodzenia dla ludzi, którzy dalej będą jej używać tym bardziej, że kik bierze się powoli za takie incydenty. Polecam popytać o użytkownika Ferrari z ogads, który został "zapuszkowany".
Założenie autora od 20$ do 50$ dziennie = kpina. No chyba, że ktoś potrafi spamować 24/24 bez snu a i tak pewnie tyle nie wyciągnie.
Druga metoda była na forum i nie tylko na tym forum jest ogólnie dostępna, mam swoją wersje tej metody i wyciągam o wiele więcej niż zakładane przez autora 15$.
Trzecia metoda wypalona do resztek, można tylko z niej wyciągnąć jak się zainwestuje we własny lp i resztę zaplecze a to nie małe pieniądze.
Do tego wszystkiego autor wmawia mi, że mam włączyć oferte Solitare, która frauduje w 90% - i nawet Ben na czacie piszę, że w wielu przypadkach warto wyłączyć.
Efekt: Wydanie 200zł na 1 nielegalną metodę 1 słabą która była upubliczniona i 1 w której musimy zainwestować gruby hajs
Cytat:Nie wiem w czym się tutaj dogadywać, nawet nie próbujesz dostosować się do moich rad co do moich metod. Cieszę się ze masz swoją i uważasz ja za lepszą, może w takim razie polaczysz obie? Inni którzy kupili robia spokojnie 15+. Ja Ci mogę pomóc dalej zarabiać ta metodą, jak nie chcesz nawet spróbować to przykro mi. Musisz wziąć pod uwagę też fakt że kilka osób na raz kupilo poradnik i zaczęli pracować.
Zwrot tylko jeśli w 14 dni nie udowodnię, że zarobiłem. Oczywiście może i bym tyle zarobił jakbym siedział po 10h dziennie ale nie na tym to polega.
Kilka osób = 10 minimum.
Nie polecam tego poradnika jak i samego autora.
Ostatni dzień to dzień pracy na poradniku przy takim samym nakładzie pracy jak w dniach poprzednich jak widać różnica w $ jest ogromna.
Nawet jak się zdecydujecie to życzę powodzenia bo ilość sztuk i osób, które potencjalnie się składała jest za duża.
Czekam na hejty
A i jeszcze taki mały update od bena
![[Obrazek: 29474831131528089342.png]](http://iv.pl/images/29474831131528089342.png)