Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting]
Sprawdź:
(08-09-2015 21:20)wicekq napisał(a): Powiem wam tak na początku reklmowałem ze stawką 10zł za lead strasznie marnie wpadało zmieniłem na mniejszą stawkę i jestem zadowolony. Zmniejszcie sobie stawkę i sprawdźcie jak będzie wpadać bo rzadko kto ma 30zł na fonie
Jak to żydowscy handlarze mawiali: "Im większy obrót tym mniejszy zysk na sztuce"
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting]
Własna nisza. Wrzuciłem link na kilka grup.. zainteresowanie jest ogromne. Przez noc z 10 linków tyle wejśc.. A jednak nisza okazała się porażką ;( Trzeba myśleć nad czymś innym.
Ty zakładasz te grupy i sam w nich jesteś czy jak? XD
Przed chwilą (10min temu) poszło na 15 grup i już jest z 60 wejść, a po wczorajszym spamie (2x po 15 grup) do dziś weszło łącznie z 800UU.
//edit: no to już lepiej, a co do banowania widocznie coś łączy te konta, wchodzisz zawsze czystym linkiem facebook.pl czy może przelogowujesz się ze zmianą ip, ale bez resetu przeglądarki?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2015 15:45 przez nitek44.)