Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Poradnik Zarabiaj grajÄ…c agario nic nie inwestujÄ…c. » Zysk bez inwestycji.

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj grajÄ…c agario nic nie inwestujÄ…c.
Sprawdź:
Ta godzina musi być za jednym razem czy można tą godzinę zdobyć np. w 2 dni? Da się sprawdzić ile czasu gry jeszcze zostaje?
Wypłacają to dalej ? Smile

BuLa1100, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
wyplacaja nadal
Czy ktos tez ma taki problem, ze jak wybiera inny serwer jak Europa to automatycznie wywalaa go do Europy?
@DjLiska, tak. Ja mam ten sam problem..
Witam, ktoś tutaj wcześniej pisał że można wymienić na stronie 2btc.pl btc na pln i wypłacić na konto bankowe, może mi ktoś po kolei powiedzieć jak to dokładnie zrobić żeby wypłacić z bubble na konto bankowe? Czy trzeba mieć portfel btc a jeżeli tak to czy jest on darmowy? i potem dopiero na 2btc i na konto? Czy jakoś inaczej trzeba to zrobic?
Cholera, grałem z pół dnia te gry rankingowe i nawet 1 nie wygralem. Nadal mam 0 pkt. A w tej opcji ffa to znowu trzeba byc pierwszy przez godzine?
Ktoś chętny na grę w sojuszu? Można szybko i łatwo zarobić, można ze mną grać w:
Poniedziałek- Od rana do 13 i po 22do późnej nocy
Wtorek-od 17 do późnej nocy
środa-Od rana do 13 i po 22 do późnej nocy
Czwartek-od 17 do późnej nocy
PiÄ…tek- od rana do 13
( z powodu szkoły, praktyk i Dziewczyny godziny są jak godziny otwarcia w sklepach na wsiach Big Grin )
Hej, od razu się przywitam ponieważ to mój pierwszy post na forum (chociaż przyglądam mu sie od dłuższego czasu Lol)

Przechodząc do sedna sprawy, trochę udało mi się zarobić na tej grze mianowicie ok 25$, odkąd gra zaczęła przerzucać mnie tylko na europejskie serwery, znalazłem sposób jak grać na pozostałych, lecz jest jeden problem zrobiłem 100pkt na serwach ameryki północnej i niestety po zleceniu wypłaty w btc jeszcze się jej nie doczekałem, a mija jakiś tydzień.
Więc moje pytanie jest następujące też ktoś czeka tak długo?
Czy po prostu już zaprzestali wypłacać Sad

P.S dodam jeszcze że jak wybierałem zakup kodu zalukaj czy wykupienie premium z tych punktów wszystko działa jak należy, jedynie wypłaty btc się nie mogę doczekać ...
Jak tylko otrzymam swoją wypłatę podzielę się z wami bugiem w grze Jerk
Jakim bugiem ?Big Grin
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post

Poradnik
 Zarabiaj drugÄ… wypÅ‚atÄ™ grajÄ…c w grÄ™!
Grotis 297 109,273 23-02-2026 23:14
Ostatni post: korlim

Poradnik
 Snap z galerii z dopiskiem "z rolki aparatu"? Nic podobnego!
Mr.Kerthos 8 38,326 10-08-2019 14:25
Ostatni post: YuszoM

Poradnik
 Zdobywaj oryginalne GRY PC nie pÅ‚acÄ…c za nie
pointsmaster 34 18,157 10-10-2017 21:50
Ostatni post: pointsmaster

Poradnik
 Zarabiaj bez robienia nic 200zÅ‚\M !
ChrupekPL 48 16,798 03-04-2015 09:55
Ostatni post: ChrupekPL

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: