Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przyznam szczerze, że trochę się na tym zawiodłem. Pomimo tego, że napisałem sporo w zgłoszeniu (zaplecze, doświadczenie itp) 2 mentorzy mnie odrzucili a 3 w ogóle mnie nie rozpatrzył. Jak człowiek chcę z kimś współpracować to nikogo nie ma, równie dobrze można by urządzić loterie kto się dostanie - przynajmniej szanse byłyby równe
Mamy mase zgloszen... A ograniczona liczbe miejsc... No i uzytkownikow ktorzy nic nie robia, a blokuja miejsce (sami nie mozemy ich wyrzuc) Nic na to my jako mentorzy nie poradzimy. Musicie poczekac na kolejna rekrutacje. Lub prosic Arka o zwiekszenie limitu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2015 16:45 przez Damascenonn.)
To całkowicie zrozumiałe, w mojej opinii sam pomysł jest bardzo dobry, ale wykonanie słabe Powinna być opcja, że mentor ustala ile osoób może obecnie przyjąć, a po wyczerpaniu limitu, nie można by było się zgłaszać.Od razu byłoby bardziej poukładane.
Ja zarabiam swoją metodą, ale mi mało chiałbym poznać inne pracować jeszcze próbować, bo mi sporo czasu zostaje, to ze swoich zarobkow jeszcze bym musial oddawac 20 % masakra
U każdego z nas są miejsca zajęte. Trzeba czekać na zwiększenie limitu. Zgłoszenie się do innego mentora raczej nic nie da, a jeżeli da to odrzucenie podania lub dłuższy czas oczekiwania.