Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zainwestuj swoje BTC z zyskiem - 30%, 40%, 50%

Autor Wiadomość
RE: Zainwestuj swoje BTC z zyskiem - 30%, 40%, 50%
Sprawdź:
No po prostu człowiek nieszczęście, najpierw pogrzeb, potem ukąszenie kobry królewskiej, nie ma co się śmiać!
Teraz nie będzie miał czasu bo kobieta mu rodzi
Hehe, miło się to czyta Tongue Ja już mam Swóją wypłate (od dawna) więc mnie już ten temat nie powinien interesić... ale wchodzę, żeby zobaczyć nowe historie autora tematu oraz te które wy dajecie Tongue
Glosy: rachman (+1)
Pozwolę sobie zrobić mały Exclamation i uprzedzę bykonrado z nową wymówką. Nawałnice były pewnie prądu nie ma Sad

szyweg, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Nie zrozumieliście aluzji z wężem...
Wąż, "ukąsił" mu kobiete, i w ciąży jest...

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Glosy: rachman (+1), Meloman (+1)
Panowie i jak tam zwroty ? Bo u mnie:
Jerk2

[Obrazek: 2hri9ns.jpg]

szyweg, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Jak można być tak żałosnym człowiekiem? Ja nawet jeżelibym otworzył "inwestycję u mnie" i gdzieś po drodze coś by nie wypaliło, to bym po prostu poprosił o cierpliwe poczekanie bo zwyczajnie 'zjebałem' i próbuje się wygrzebać, a nie takie wymyślanie dennych wymówek, że a to go kobra uwaliła, a to mu żona której nie ma urodziła [koleś ma poniżej 18 lat].

Przestrzegałem już dawno przed wpłacaniem kasy u tego śmiesznego człowieka, z tym że zostałem obrzucony że inwestycja u niego to super sprawa Tongue
Cytat:Przestrzegałem już dawno przed wpłacaniem kasy u tego śmiesznego człowieka
oj ja jakoś to chyba przeoczyłem?...

nic w pn się zajmę sprawą sam ale kolega będzie płacił inwestycyjne + koszty adwokata albo odsprzedam dług.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
To jak, zbiorowy? Jerk2
można zbiorowo. zawsze inaczej traktuja. zbierać więc screeny rozmów i wszystkiego co się nada. za kilka dni się to zbierze w całość i ruszy z tematem.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Odpowiedz