Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie
Witam wszystkich w watku i zycze duzych zarobkow i zero scamu.
Tu macie w miare aktualna liste scambuxow. Warto ja przejrzec przed zarejestrowaniem.
hxxp://www.forbux.com/forum.php?topic=1566
Zaczalem zabawe 25 marca i jak do tej pory ze wszystkich moich buxow 25 to scam. Ponad 40$.
(09-05-2015 17:29)Kanes napisał(a): Witam wszystkich w watku i zycze duzych zarobkow i zero scamu.
Tu macie w miare aktualna liste scambuxow. Warto ja przejrzec przed zarejestrowaniem.
hxxp://www.forbux.com/forum.php?topic=1566
Zaczalem zabawe 25 marca i jak do tej pory ze wszystkich moich buxow 25 to scam. Ponad 40$.
Dzień Dobry, dzięki za podanie stronki jutro sobie przejrzę i przefiltruję to co może nie jest wykreślone w temacie, jak zarabiasz w ten sposób od marca to jak wygląda u ciebie profit w postaci wypłaconych już pieniędzy na paypal?
Zaczynam się w to bawić, genialna sprawa. Jutro zarejestruję się na kilkunastu stronach, oczywiście z reflinków. Jak myślicie, ile można wyciągnąć w miesiąc bez reflinków? Dodam, że bot będzie uruchomiony przez ~10h dziennie (tak, wiem że na niektórych stronach wystarczy kilka minut), postaram się dodać kilkadziesiąt buxów.