Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak zarobić od 100 do 250 pln w kilka dni, bądz od 500 do 2000 pln w 2/3 miesiące
(19-11-2015 19:33)szy1sw napisał(a): Ile czasu dziennie na to trzeba? Inwestuje 2k i po 2-3mc mam 2k zysku?
Nie musi być codziennie może być co drugi dzień, tak żeby i mi i Tobie pasowało ile czasu 15-30 minut czasami dłużej jeśli będziesz mieć ochotę dłużej posiedzieć przy komputerze. Dodam że w tym czasie możesz też wykonywać inne Twoje czynności na komputerze np oglądać fejsa ;p
z 2k w 2-3 zrobić 2k będzie ciężko ale tak z 400 - 700 zł to myślę realne założenie jest, ale może być więcej, bo zależne od pewnych losowych czynników. Proponuję zacząć od projektu startowego 200$ na start wymagane zobaczysz co i jak jak to wygląda a potem zadecydujesz czy działamy dalej przez kolejne miesiące czy nie.