Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-03-2015 13:01)aero2 napisał(a): Jeszcze mam transfer, ale dziś sobie kupiłem starter na zapas z prefixem 511.
Też tak miałem, że nie przyszedł sms z przyznaniem bonusu, niestety starter do kosza.
Wystarczy zadzwonić z tej karty albo innej na *100 do biura obsługi i bonusik został przyznany ;-) powiedzieć , że minęło 24h i nie doszedł bonus
koszt 2zł za połączenie
a startera szkoda wyrzucać;p
I powiedziano mi , że często tak jest w przypadku nowej serii tych starterów i niestety trzeba dzwonić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2015 17:58 przez kaczorek912.)
spoko tylko nie wiem ile przyznano bo nie dostałem standardowego sms-a o bonusie tylko 2 razy taki sms "Doladowanie z bonusem! Otrzymales dodatkowe zlotowki do wykorzystania na transmisje danych. Stan i waznosc bonusu sprawdzisz pod nr *500."
a na orange online nie ma żadnej info ile jest zł na dane bo pewnie się odświeży za kilka godzin to dam znać ;-)
Już jest informacja - 2,5 GB
coraz ciężej na 10 gb trafić , ciekawe czy te na allegro mają 2,5 czy 10;p Może ktoś kupował ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2015 19:03 przez kaczorek912.)
Wątpię czy spotkamy już te 10gb, wyszła nowa seria tych starterów jak wspomniałeś wcześniej. Dziś kupie nowy starter bo stary się skończył, mam nadzieję że jeszcze dziś skorzystam.. Bo z tymi sms'ami od orange to dramat.
edit/:
Wczoraj ok. godz. 17 aktywowałem starter i zmieniłem taryfę po otrzymaniu sms 200mb, jest godz. 12:20 i nadal taryfa nie została zmieniona. Sprawdzałem na stronie "Na Twoim koncie znajduje się nowa oferta, która będzie aktywowana z nowym okresem rozliczeniowym".
Próbował ktoś zmienić taryfę za pomocą orange.pl, a nie sms?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2015 12:18 przez Zemix.)