Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Nikt nie zapewnia, że ten program będzie trwał wiecznie Wink admin też nie może tego powiedzieć.
Wszystko wiąże się z pewnym ryzykiem.
To czy ktoś zainwestuje to jego indywidualna sprawa Wink nikt nie może potwierdzić, że program jest w 100% pewny bo takiej pewności nie ma. Ja wypowiadam się na temat ostatnich 2 tygodni działania programu

Cudów nie ma co się spodziewać

Sampel44, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
ja mialem 400 reklam . zagrałem w orzeł czy reszka i 50k pkt poszlo Smile
nie bede klikał za 0.0005 lub 0.001 ...
trudno . teraz moge sobie klikac w bap haha Big Grin

tak sie wkurzylem na te 0.0005 ze pobawilem sie pktami i trudno Big Grin raz sie żyje Smile

Wynajmę sygnature
Panowie, czy wam jakieś wypłaty na jakiś procesor jak PM, czy przez Bitcoiny, to dochodzą?
(15-12-2014 22:19)Kirix napisał(a):  Jo pisze, że następne 3 tygodnie też mają być nie ciekawe... zastanawia mnie tylko czy pisząc to miał na myśli słabsze naliczenia, ale w granicach rozsądku czy masakra taka jak np dzisiaj... bo to że ma odłożone troche gotówki i zrobi duże naliczenie jednego dnia nie rekompensuje takich ochłapów w reszte dni.

Koniec roku dla wszystkich internetowych inwestycji od zawsze był ciężki ze względu na to że większość osób realizuje zyski i nie poświęca tyle czasu na siedzenie w internecie. Naliczenia są zależne od obrotów a że te ostatnio przez problemy z serwerami są mniejsze to i naliczenia się zmniejszyły, gdy pojawią się 2-3 naliczenia z rzędu wszystko wróci do normy.

(15-12-2014 22:44)pulpet112 napisał(a):  
Cytat:That's what kills most ponzi schemes

to ja juz jestem glupi calkiem.... wiekszosc osob w tym temacie zapewnia ze ten program bedzie trwal wiecznie, bo admin zarabia, jest duze zainteresowanie, ludzie duzo zainwestowali itp itd....

z tego co sie orientuje to okreslenie "ponzi" w uproszczeniu oznacza piramide finansowa. jesli tak, to ten program jest scamem. piramidy finansowe z definicji sa niewyplacalne, ich dzialanie od poczatku cechuje brak pieniedzy na wyplaty a moment "zwiniecia sie z interesem" od samego poczatku jest tylko kwestia czasu.

Czy to ja popelniam jakis blad w rozumowaniu, czy moze powyzszy opis jest wlasnie tym czego tak zaciekle bronicie??

Nie widziałem w tym temacie ani jednego wpisu że PV będzie działało wiecznie. PV/MTV nie jest też 100% ponzi (tutaj wypłaty nie biorą się jedynie z wpłat), jest to hybryda autorskiego pomysłu Jo który jest na tyle genialny że pozwala już od 3 lat wypłacać swoje zobowiązania i z każdym dniem rozwijać się jeszcze bardziej. Do tego opracowane są rozwiązania na wypadek niewypłacalności https://www.mytrafficvalue.com/faq/2.html

(16-12-2014 07:12)Meloman napisał(a):  Panowie, czy wam jakieś wypłaty na jakiś procesor jak PM, czy przez Bitcoiny, to dochodzą?

Tak dochodzą do 7 dni zgodnie z regulaminem

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Glosy: kolorpurpury (+1), Meloman (+1)
Potwierdzam, wypłata na bitcoin doszła bez problemów Smile

[Obrazek: 320x50.png]
Naliczenie 0,7$ - grupa 7 Tongue
(16-12-2014 21:52)rekki napisał(a):  Naliczenie 0,7$ - grupa 7
Slabe dzis naliczenia, podobnie jak wczoraj..
Nie mam wykupionego recyclingu. Jak tam wygląda sprawa? Coś wpada czy też tak słabo jak z naliczeniami? Bardziej mi chodzi o sytuacje, gdy posiadam filtr.
Jezeli posiadasz filtr to bez recyklingu on sie marnuje..
a recykling bez filtru to samobójstwo Rolleyes
Odpowiedz