Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Swoją drogą dziwne, że nie interesują się tym że mam za dużo pieniędzy na koncie. Napisałem maila i jak na razie 0 odpowiedzi. Ojjj czyżby wypłacili niektórym aby odzyskać zaufanie i się zwinąć? Dla mnie jest to niewyobrażalne że z serwisem jest praktycznie zerowy kontakt. Można spojrzeć na konkurencje gdzie odpowiedź jest niemal natychmiastowa, dodatkowo kontakt gg, mail (czy aż tak trudno Wam posadzić na czacie?). Ponoć jesteście poważną firmą, a coraz mniej mi się to podoba.
Sorry za mały off topic, ale robi się to irytujące.
(17-04-2014 19:13)mucios napisał(a): Swoją drogą dziwne, że nie interesują się tym że mam za dużo pieniędzy na koncie. Napisałem maila i jak na razie 0 odpowiedzi. Ojjj czyżby wypłacili niektórym aby odzyskać zaufanie i się zwinąć? Dla mnie jest to niewyobrażalne że z serwisem jest praktycznie zerowy kontakt. Można spojrzeć na konkurencje gdzie odpowiedź jest niemal natychmiastowa, dodatkowo kontakt gg, mail (czy aż tak trudno Wam posadzić na czacie?). Ponoć jesteście poważną firmą, a coraz mniej mi się to podoba.
Mucios ile Ci zalegają? I ile już olewają?(ile już czekasz na wypłatę?)
(17-04-2014 19:13)mucios napisał(a): Swoją drogą dziwne, że nie interesują się tym że mam za dużo pieniędzy na koncie. Napisałem maila i jak na razie 0 odpowiedzi. Ojjj czyżby wypłacili niektórym aby odzyskać zaufanie i się zwinąć? Dla mnie jest to niewyobrażalne że z serwisem jest praktycznie zerowy kontakt. Można spojrzeć na konkurencje gdzie odpowiedź jest niemal natychmiastowa, dodatkowo kontakt gg, mail (czy aż tak trudno Wam posadzić na czacie?). Ponoć jesteście poważną firmą, a coraz mniej mi się to podoba.
Jeszcze nie zalegają Zarabiam dopiero od kwietnia, ale nie odpisują. Od 2 dni informuje że mam za dużo na koncie - olewka. Wiesz poważna firma by się zainteresowała tym, że mam za dużo na koncie - że coś się nie zgadza. A może dostałem premię
Mucios gadasz jak nie Ty.Musze sie z Tobą nie zgodzić. Jak za dużo pieniędzy? O czym Ty mówisz. Kilka osób w tym ja dostało wypłaty, które były nam obiecane 2/3 kwietnia.
Jak to wypłacić i zwinąć? Po co.Dla obu stron serwis jest dochodowy.
(17-04-2014 19:22)mucios napisał(a):
(17-04-2014 19:19)Xers napisał(a):
Jeszcze nie zalegają Zarabiam dopiero od kwietnia, ale nie odpisują. Od 2 dni informuje że mam za dużo na koncie - olewka. Wiesz poważna firma by się zainteresowała tym, że mam za dużo na koncie - że coś się nie zgadza. A może dostałem premię
To,że masz za dużo pieniędzy wynika z błędu, mam to samo. Wypłać a zobaczysz co sie stanie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2014 19:29 przez suchy0001.)
Suchy bo ty nie w temacie jednym zabrało troche kasy z konta drugim dodało a trzecim nie dodaje kasy z poleconych . Tak to wygląda jest to od 2 albo 3 dni .
Warto tutaj działać? Zacząłem dzisiaj rano i uzbierałem dotychczas 54 zł i zastanawiam się, czy gdybym utrzymał dniówkę około 70 zł to dałoby radę negocjować?