Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
Nikt się chyba takiego prezentu nie spodziewał.

To czekamy..
Te regulaminy są nic nie warte, to po pierwsze. Co się stało, to nie wiemy i musimy czekać na Vex'a odpowiedź. Dajmy mu trochę czasu, okej..

edit: o Vex już jest i widzicie, można? Można : D Vex już bada cała sytuację, rozumiecie?! No.

Komu nie pasi, to wiadomo gdzie są drzwi;P
Glosy: matek697 (+1)
to czekamy, czekamy, byle jeszcze te 13.50 rekordowe mi doliczył Vex do rachunku...
zapewne zrobią backupa do momentu rozjebania, po pare leadów stracimy to chyba nic sie nie stanie nie?
vex niestety ale po takich akcjach zaufanie do was spada.Jak opanujecie sytuację to proszę o wypłatę moich ponad 600zł.Wstrzymuję się z zarabianiem i wam radzę to samo.Nie będę czekać do nowego roku bo ktoś tak sobie zaplanował nie wiedząc czemu .Jak dostanę przelew(mam mbank więc od razu) to poinformuję was na forum-do tego czasu lepiej poczekać.
(28-12-2013 00:27)Cotomabyc? napisał(a):  zapewne zrobią backupa do momentu rozjebania, po pare leadów stracimy to chyba nic sie nie stanie nie?

może i po pare leadów ale tutaj niektorzy zbieraja po 30-40 leadow na h
(28-12-2013 00:28)lorkos napisał(a):  vex niestety ale po takich akcjach zaufanie do was spada.Jak opanujecie sytuację to proszę o wypłatę moich ponad 600zł.Wstrzymuję się z zarabianiem i wam radzę to samo.Nie będę czekać do nowego roku bo ktoś tak sobie zaplanował nie wiedząc czemu .Jak dostanę przelew(mam mbank więc od razu) to poinformuję was na forum-do tego czasu lepiej poczekać.

Ja widzę że się zapędzasz, myślisz ze jakiś wyjątek dla Ciebie zrobi jak będziesz tak pisał? Dobrze wiedziałeś kiedy będą wypłaty i tak zarabiałeś a teraz wielkie halo. Ogólnie to że wkradł się błąd lub coś sie popierdolilo to oznacza że serwis traci zaufanie? Czy strony rządowe nigdy nie padały? Jak na miejscu Vexa za takich klientów podziękowałbym kopem w dupe Smile
Napisał jeszcze żebysmy mu dali chwile, bo dopiero wszedł a tu sranie jakby Ci majtki zapierdoli*li , dajcie mu chwile czasu jak sie okaże że lipa to hejcic dopiero możecie.
Ja tez bede prosił o wyplate nA pp nie mam zamiaru 2 raz tracic.kasyWink
/poniosło mnie.
@Cotomabyc?

Zaś teraz nie liż dupy bo przed chwila specjalnie założyłeś konto na forum z nickiem Cotomabyc? i od razu temat zalozyleś ze Ci pieniazki znikły wielce oburzony. wiec ogarnij sie.
Glosy: adek112233 (+1)
Wątek zamknięty