Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Sprawdź:
Surfer mówiłeś coś o 2 części poradnika, zamierzasz go opublikować bo zawsze kolejne 300 zł miesięcznie by się przydało, a i dzięki masz repa. Zarabiam na jednym sposobie 200-600 zł miesięcznie.
(17-03-2014 16:23)MoszNAgroda napisał(a): Prowizje trzeba placic ?
Nie no coś Ty. Dla jaj ją ustawili...
(17-03-2014 16:47)GGG205 napisał(a): Surfer mówiłeś coś o 2 części poradnika, zamierzasz go opublikować bo zawsze kolejne 300 zł miesięcznie by się przydało, a i dzięki masz repa. Zarabiam na jednym sposobie 200-600 zł miesięcznie.
Jeżeli poradnik będzie to na pewno nie publicznie dla wszystkich. Jeżeli będzie na sprzedaż to na pewno nie dla więcej niż 10ciu osób i nie za mniej niż 50-100 złotych.
(18-03-2014 18:56)chladek317 napisał(a): A kiedy zamierzasz go wydac? bo ja od kilku miesiecy czytam tylko ze wydasz i wydasz a tu lipa ;p
Pisze go w wolnym czasie, a niestety mam go bardzo mało.
Codziennie praca + mentorzenie + zarabianie przez neta i na poradnik czasu zostaje bardzo mało. Jeżeli kiedyś uda mi się go ukończyć to wyśle Ci PW.