Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hej!
Witam po dłuugiej nieobecnosci Kto wciąż zyje i wciąz robi tu kase ?
Szukam tych co maja doswiadczenie z minerami,
Shorte.st wypuscil minera - prostą apke ktora ma kilka minerow i po zainstalowaniu kopie na Twoje konto z Shorte.sta Short.st Miner App . najlepiej chodzi na PC oczywiscie jak masz sprzet tzn porzadna karte -wtedy zaczynaja sie porządne kwoty.
Dajcie znac! moge opowiedziec o swoich zarobkach, jesli ktos jest w temacie
Ciekawe ile dziennie trzeba kopać by wyciągnąć tyle, ile podają. Pewnie jest to 24godziny czas pracy podany
Przy kopanie CPU mam obciążone na 60% a grafikę tylko na 20% (i5 6600k + gtx 1060)
Btw z jakiegoś powodu nie mogę pisać na komputerze, bo miejsce w do wprowadzania tekstu jest przyciemnione, lol tak samo jest z pw. Mogę pisać tylko na telefonie, miał już ktoś coś takiego??
(08-04-2018 17:43)Darven napisał(a): Ciekawe ile dziennie trzeba kopać by wyciągnąć tyle, ile podają. Pewnie jest to 24godziny czas pracy podany
Przy kopanie CPU mam obciążone na 60% a grafikę tylko na 20% (i5 6600k + gtx 1060)
Btw z jakiegoś powodu nie mogę pisać na komputerze, bo miejsce w do wprowadzania tekstu jest przyciemnione, lol tak samo jest z pw. Mogę pisać tylko na telefonie, miał już ktoś coś takiego??
mam 2 pytanka zarabiam na PPi i mam dziennie okolo 1000 wejść USA/Niemcy/Polska itd warto dodac shorte na bloga nie zmniejszy to ilosci leadow(srednia dnikowka 5-15zl )? I czy ktoś próbował kopać na VPS?