Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
(28-04-2015 21:59)prololex napisał(a): Dziwi mnie to, że ktoś mieszka we FR startuje w takim konkursie, skoro zapewne stać go taki telefon.
Ale cóź za pazerność się płaci
Czemu Cie to dziwi? To tak ściągają hacki do gier na fona na jakieś gemy, jak mogliby je kupić Również gratuluję leada, mi niestety wpadł za 2 zeta z UK
Myślę, że to mogło by troszkę zwiększyć konwersję na filebay. Bo trochę pusto jest teraz
-Lubię to na facebooku i udostępnij
-Kto dodał plik (z możliwością wyłączenia)
-Troszkę za dużo wolnego miejsca na górze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2015 18:42 przez bartek9330.)
Witam, czy można promować pliki z serwisy filebay? Nawet jak dodam plik, z zakładki programu filebay to linki wyświetlają się z programu pobierzpliki :/ To jakiś błąd czy ja robię coś źle?
(30-04-2015 15:37)BobBudowniczy64 napisał(a): Witam, czy można promować pliki z serwisy filebay? Nawet jak dodam plik, z zakładki programu filebay to linki wyświetlają się z programu pobierzpliki :/ To jakiś błąd czy ja robię coś źle?
(30-04-2015 15:46)selfie napisał(a):
(30-04-2015 15:37)BobBudowniczy64 napisał(a): Witam, czy można promować pliki z serwisy filebay? Nawet jak dodam plik, z zakładki programu filebay to linki wyświetlają się z programu pobierzpliki :/ To jakiś błąd czy ja robię coś źle?
Mam tak samo.
Tak więc widocznie jakiś błąd na stronie. Czekamy na odpowiedź od HotCash