Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W dzień odnowień wpada ich jakaś część, a po północy wpada(ło) więcej. Z tym, że aktualnie po północy zmienia się liczba odnowień (na więcej) w statystykach, a zarobek jest taki sam jak przed dodaniem nowych (tych po północy). Więc ilość zarobionych pieniążków nie jest adekwatna do zdobytych leadów.
Dlaczego?!
Klienci się skarżą, że nie zostają przeniesieni na właściwą stronę po wysłaniu smsa(zamiast wybranej przeze mnie to na wygrywa.pl), a wy wciąż nie reagujecie.
Proszę coś z tym zrobić.
(03-11-2015 21:38)Mation napisał(a): Klienci się skarżą, że nie zostają przeniesieni na właściwą stronę po wysłaniu smsa(zamiast wybranej przeze mnie to na wygrywa.pl), a wy wciąż nie reagujecie.
Proszę coś z tym zrobić.
Zgłosiłem to już eforsie mailowo, postarają się wyeliminować przekierowanie na wygrywa i rozwiązać to w inny sposób.
(14-11-2015 13:06)koza09 napisał(a): @eforsa
Czy są jakieś problemy z subskrypcjami? Przy 250 UV gdzie powinienem mieć ~10 leadów (MT PLAY 7,50), wpadł tylko jeden (SMS MO 25).
czasami przy 300 nie mam zadnego leada - musisz miec kozacką niszę
Mam taką niszę że mam konwersję przynajmniej 5%, dzisiaj coś się dzieje, już 300UV i tylko tes SMS MO 25. Jestem pewien że coś się dzieje z subskrypcjami. Eforsa tu zagląda ale nic nie napisze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2015 14:30 przez koza09.)