Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
A mozna wyplacic btc a potem na pp?
(14-12-2014 22:51)Rilekt napisał(a):  A mozna wyplacic btc a potem na pp?
Tak, można wypłacać kasę na procesory z których się nie wpłacało depozytu.
Jestem w grupie drugiej, czyli opłaca mi się klikać ?
Dobra widzę, że paypal jest ogólnie najdroższy. Mam do doinwestowania sporą sumkę, szkoda mi trochę tracić na tych opłatach, jaki procesor polecacie żeby było taniej, ale jednocześnie szybko, łatwo i bezstresowo?
(14-12-2014 23:05)Kirix napisał(a):  Dobra widzę, że paypal jest ogólnie najdroższy. Mam do doinwestowania sporą sumkę, szkoda mi trochę tracić na tych opłatach, jaki procesor polecacie żeby było taniej, ale jednocześnie szybko, łatwo i bezstresowo?
PM i Bitcoin, tutaj nie masz opłat przy depozytach.
A zresztą możesz sam zobaczyć opłaty, kilka postów wyżej ktoś wstawił link do tabelki z opłatami.
tak, ale zależy mi też na wygodzie wpłaty, co podkreśliłem w pytaniu. Czy wpłata na PM wygląda tak samo jak na PP tzn natychmiastowo? O bitcoinach wiem tyle, że cos takiego istnieje, jak dokonać nimi wpłaty?
(14-12-2014 23:10)Kirix napisał(a):  tak, ale zależy mi też na wygodzie wpłaty, co podkreśliłem w pytaniu. Czy wpłata na PM wygląda tak samo jak na PP tzn natychmiastowo? O bitcoinach wiem tyle, że cos takiego istnieje, jak dokonać nimi wpłaty?
Przez PM zazwyczaj wszystko idzie natychmiastowo, tylko są chyba tam opłaty procesora 2%, ale to i tak niewiele.
Kirix - do wpłat niepodważalnie Bitcoin, ze względu na 0% Fee i prostotę doładowania portfela przez BTC.
(14-12-2014 23:12)Meloman napisał(a):  Kirix - do wpłat niepodważalnie Bitcoin, ze względu na 0% Fee i prostotę tego "procesora" Tongue
Jednak do tego potrzebne są Bitcoiny, a nie każdy się w to bawi. Dlatego niektórym lepiej jest wpłacić kasę z normalnych procesorów.
Cytat:Jednak do tego potrzebne są Bitcoiny, a nie każdy się w to bawi. Dlatego niektórym lepiej jest wpłacić kasę z normalnych procesorów.
Trochę brednia, bo kupienie Bitcoinów to banał i nie trzeba być "w temacie" żeby to w miarę szybko i bezpiecznie zrobić Tongue
Odpowiedz