Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Stream to jakiś player z transmisją na żywo jakiegoś wydarzenia. Gateway to funkcja, dzięki której od razu po wciśnięciu klawisza download pobierającym wyskakują oferty, bez przekierowania na jakiś mirror np. filespeedy. Zwiększa to konwersję.
Dzięki, reput leci dla Cb Mam 2 inne pytania:
1. Jak wstawić vote na stronę "tak i "nie" ale żeby nikt nie mógł głosować, tzn. tylko zarejstrowani
2. Jak wstawić player na stronę, np. że niby film się ładuję a tu nagle oferta wyskakuje
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2013 21:55 przez patryk0407.)
Oooooooooo w takim razie na Astro koniecznie powinien być Gateway. Mam tyle pomysłów a właśnie zawsze myślałem, że nie wyjdzie jak przekieruje na pobranie. Ogólnie to najlepiej zarejestrować się w jakiejś Adnook'ce czy innej sieci i wtedy chyba można wklejać oferty gdzie się chce. Ja na razie zostaje przy PPA, bo jestem jeszcze zbyt świeży na takie zabiegi
(23-07-2013 21:53)patryk0407 napisał(a): Dzięki, reput leci dla Cb Mam 2 inne pytania:
1. Jak wstawić vote na stronę "tak i "nie" ale żeby nikt nie mógł głosować, tzn. tylko zarejstrowani
2. Jak wstawić player na stronę, np. że niby film się ładuję a tu nagle oferta wyskakuje
1. Do realnych ocen? Możesz zrobić fake buttony i fake statystyki
2. Wystarczy że skopiujesz gif'a playera z innej stronki i dodasz go jako obrazek na swoją
Glosy:
23-07-2013 22:01
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
(23-07-2013 21:53)patryk0407 napisał(a): Dzięki, reput leci dla Cb Mam 2 inne pytania:
1. Do realnych ocen? Możesz zrobić fake buttony i fake statystyki
2. Wystarczy że skopiujesz gif'a playera z innej stronki i dodasz go jako obrazek na swoją
1.Ale jak dodać te fake buttony i żeby po kliknięciu wyskoczyło że tylko dla zarejestrowanych.
2. Skopiować, tzn jak?
OO dziękuje wam bardzo!
Kolejne pytanie, sorki że tak sporo ale wole się dopytać.
Jak zrobić tak: po kliknięciu na button wyskakuje małe okno dialogowe z jakimś napisem i pod tym przyciski "pobierz" oraz "wyjdz"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2013 11:15 przez patryk0407.)