Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dajcie 100% kasy zgłoszonego to na pewno wyeliminujecie problem z ukrywaniem stopki. Bo za 5 ziko to większości nawet meila się nie będzie chciało pisać a co dopiero szukać
Ps. Macie w planach dodać program SzpiegSMS ?? Bo zliczanie u konkurencji daje zbyt wiele do myślenia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2014 13:39 przez Squnek.)
Wszystko działa dzisiaj ? od 11 nic nie wpada :> Ludzie pisali mi , że jak podaja swoj nr itp to nie przychodzi żaden PIN mowa tu o programie doładowania .
(22-04-2014 11:58)batman napisał(a): Firesub zaaktywujecie mi film?
Wszystko zostało zaakceptowane.
(22-04-2014 13:19)Squnek napisał(a): Dajcie 100% kasy zgłoszonego to na pewno wyeliminujecie problem z ukrywaniem stopki. Bo za 5 ziko to większości nawet meila się nie będzie chciało pisać a co dopiero szukać
Ps. Macie w planach dodać program SzpiegSMS ?? Bo zliczanie u konkurencji daje zbyt wiele do myślenia
Uwierz, że ludzie piszą i pomagają nam co doceniamy. Zastanawiamy się czy za konkretną ilość zgłoszeń poprawnie zweryfikowanych nie będziemy podnosić stawki. Taki motywator. Wy pomagacie nam, my Wam.
SzpiegSMS się robi
(22-04-2014 13:28)nesarions napisał(a): Wszystko działa dzisiaj ? od 11 nic nie wpada :> Ludzie pisali mi , że jak podaja swoj nr itp to nie przychodzi żaden PIN mowa tu o programie doładowania .