Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-10-2014 16:33)malpa2 napisał(a): No troszkę dolar zyskał po przemowie prezesa EBC, ale czy dziś do 23:59 w ogóle się zbliży na eur/usd do 1.26500 to powątpiewam..
(10-10-2014 07:56)bossos napisał(a): IronFX ZŁODZIEJE!!!Wyzerowali mi konto mimo, że miałem większe Margin Level niż Damian, któremu nic nie zamknęło!!!Uważajcie.
Przeanalizowałeś pozycje? Jeśli Ci wyzerowało konto to łatwo to sprawdzić w historii transakcji.
(10-10-2014 07:56)bossos napisał(a): IronFX ZŁODZIEJE!!!Wyzerowali mi konto mimo, że miałem większe Margin Level niż Damian, któremu nic nie zamknęło!!!Uważajcie.
Też spałem spokojnie bo margin lvl na wysokim poziomie był a rano zdziwienie zostały mi dwie pozycje otwarte a reszte wykosiło. Odrabiamy dalej! Poszedłem całością jaka została na spadek. Co ma być to będzie
Też spałem spokojnie bo margin lvl na wysokim poziomie był a rano zdziwienie zostały mi dwie pozycje otwarte a reszte wykosiło. Odrabiamy dalej! Poszedłem całością jaka została na spadek. Co ma być to będzie
Jak to możliwe, jeśli wczoraj Edek dochodził do dużo wyższych poziomów i od tego czasu spadek?
Jeśli nie macie screenów z platformy z otwartymi pozycjami to niestety nie ma jak udowodnić, że było bezpiecznie, bo część osób, które kopiują nie straciły nawet jednej pozycji bo nie zbliżał się nawet groźny poziom, groźny poziom wyznaczyłem na ok 1.2810-20 ale do tego było daleko.
Rozmawiałem z nimi i stwierdzili że nie ma takiej możliwości, a moje pozycje zamknęło przy 18,9%-20%. Wzrost był duży i nas po prostu wykosiło. Nic nie wskóramy, bo wszystko działa poprawnie. No nic miśki, odrabiamy! Kiljan musi odpalić swą magiczną kulę i wesprzeć nas jakimiś dobrymi wiadomościami