Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy ktoś miał kiedyś problem z naliczaniem wejść na eforsie?
Robię stronkę gdzie używam playera reklamowego. Strona jeszcze praktycznie bez ruchu ale coś wchodzi. Gdy trzymałem playery z firesub to przy 100 uu dziennie miałem 80 kliknięć w banner.
Teraz używam playera eforsy w iframe i na 200 uu na stronie mam niby 0 wejść w reklamę. O co tu chodzi?
Co to znaczy programy archiwalne? Czy to znaczy że za jakiś czas zostaną usunięte? Bo nie wiem czy mogę dalej korzystać z fullhd bo według mnie jest świetny, czy przerzucić się już na allplayer?
(17-07-2015 10:21)Garett napisał(a): A rzecz w tym ze tego linku nie mam na swoim koncie w ogóle go nie generował nigdy
Jeżeli ktoś wchodzi w twój link z filmem to ma tam też polecane inne filmy. Jeśli wejdzie na nie to automatycznie generuje ci się nowy link i widzisz ile masz w nim leadów
(20-07-2015 21:46)addamek napisał(a): Co to znaczy programy archiwalne? Czy to znaczy że za jakiś czas zostaną usunięte? Bo nie wiem czy mogę dalej korzystać z fullhd bo według mnie jest świetny, czy przerzucić się już na allplayer?
(17-07-2015 10:21)Garett napisał(a): A rzecz w tym ze tego linku nie mam na swoim koncie w ogóle go nie generował nigdy
Jeżeli ktoś wchodzi w twój link z filmem to ma tam też polecane inne filmy. Jeśli wejdzie na nie to automatycznie generuje ci się nowy link i widzisz ile masz w nim leadów
Archiwalne programy tzn. takie, które nie będą już w ogóle rozwijanie i będą zastąpione nowymi, lepszymi. Czy będą usuwane z oferty, tego nie wiem. Ja bym zmienił na Allplayera
Eforsa, spróbujcie jakoś odświeżyć program zalogowany.pl. Chciałbym zacząć ponownie u was zarabiać, ale aktualnie program ten wygląda słabo :/ Szczególnie ta ogromna stopka, iframe także średnio pasuje do nowoczesnych stron. Rozważcie może np. Bootstrapa?