Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(16-04-2014 16:52)Hrustus napisał(a):  
(16-04-2014 16:50)mikiniki napisał(a):  Zlicza Wam leady ? Bo u mnie coś stanęło od kilku godzin, konwersja spadła..

czas zmienić nisze Smile

No chyba nie Smile
OK, doliczyło wszystko ładnie Smile
(16-04-2014 16:27)asmax1910 napisał(a):  Na jaki dzień zaplanowane są wypłaty z instantera?
Wie ktoś cos na ten temat?

A i zapomniał bym. Instanter.pl zmiencie mi w końcu ta stawkę na wyższą osiągnąłem 100 Leadów na e-maile nie odpowiadacie . mój e-mail [email protected]

asmax1910 napisał(a):siemanko mogł bys zdradzić rąbek tajemnicy co robisz na tym instanterze tez chcial bym tam zaczac zabawe gdzie spamisz itd. Moge zarejestrować się ztwojego reflinka za pomoc w starcie

Asmax1910 to dobry oszust już nie jesteś [email protected] ? .....omijac szerokim łukiem
Instanter odpowiadacie na maile?
Chciałem zapytać kiedy zrealizujecie wczoraj zleconą wypłatę [dużą] jako wydawcy premium Wink?
nesarions mógł byś mnie bardziej wtajemniczyć? bo chyba mnie z kimś mylisz kolego Smile
Nie zliczalo leadow ale nagle wrocily wszystkie Smile
(16-04-2014 17:28)asmax1910 napisał(a):  nesarions mógł byś mnie bardziej wtajemniczyć? bo chyba mnie z kimś mylisz kolego Smile

Mogłbyś przestać chociaż kłamać to nie jest temat od tego więc nie będe tu spamowac mam archiwum z gg
jak piszesz czesc
moj nick z forum asmax1910
mialem do ciebie napisac
podaj reflinka
zarejestruje sie

Opis na gg też fajny " W sprawie Yang Pisac bd 19-20 bla bla" też nie ty ?
Stracona godzina na Ciebie Ignore

Co do Instantera to mam pytanie : Kiedy będzie zliczało PLN z poleconych do KOnta bo nie widać ich w panelu ani w płatnościach od 2 dni w ogóle ich nie dodaje. I nie wiem czy to jest tylko u mnie czy u wszystkich E-mail poszedł jakby co wczoraj więc jak będziecie mogli to odpiszcie tam albo tutaj Smile
Witamy,

Domeny dla programów FB-Szpieg, AirMax oraz Stream Video zostały zmienione. Jutro zostaną także zmienione domeny dla programów Lokalizator oraz TeleSzpieg. Prosimy o pobranie nowych linków emisyjnychi wypięcie starych.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

(16-04-2014 17:07)pietreczka napisał(a):  Instanter odpowiadacie na maile?
Chciałem zapytać kiedy zrealizujecie wczoraj zleconą wypłatę [dużą] jako wydawcy premium Wink?
Za moment odpowiemy Pietreczka e-mailem.

(16-04-2014 17:52)nesarions napisał(a):  Co do Instantera to mam pytanie : Kiedy będzie zliczało PLN z poleconych do KOnta bo nie widać ich w panelu ani w płatnościach od 2 dni w ogóle ich nie dodaje. I nie wiem czy to jest tylko u mnie czy u wszystkich E-mail poszedł jakby co wczoraj więc jak będziecie mogli to odpiszcie tam albo tutaj Smile
Poleceni zliczani do bazy są prawidłowo, mogą pojawiać się błędy w panelach userów (zarobki z poleconych). Jak tylko włączymy nowe konta WP poprawimy błąd.

(16-04-2014 16:50)mikiniki napisał(a):  Zlicza Wam leady ? Bo u mnie coś stanęło od kilku godzin, konwersja spadła..
Mikiniki, leady dzisiaj mają opóźnienie z powodów zależnych od Mobiltek/Operatorów nie od nas, są dodawane na bieżąco po czasie.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Poprawcie link do airmaxów bo odstęp jest Tongue
Glosy: cheats (+1)
Cholernie długo ładuje np. Air Maxy...

pablo123, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
Mi dalej kwota w kafelkach sie nie zgadza jakby co Smile
Odpowiedz