Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@bestboy120, nie zauważyliśmy takiego spadku w sieciach, ani u innych osób, możliwe, że trafiłeś u siebie na gorszy traffic lub czysty pech. Jeżeli problem będzie się u Ciebie powtarzał to prosimy o informacje na np. PW.
(16-05-2015 15:27)AstroCash.org napisał(a): @bestboy120, nie zauważyliśmy takiego spadku w sieciach, ani u innych osób, możliwe, że trafiłeś u siebie na gorszy traffic lub czysty pech. Jeżeli problem będzie się u Ciebie powtarzał to prosimy o informacje na np. PW.
podmieniłem narazie linki do innego serwisu, jeśli zarobki wrócą do normy to znaczy że coś wam nie śmiga.
(17-05-2015 11:12)AstroCash.org napisał(a): @bestboy120, jeżeli tak szybko zmieniasz linki to nie ma mowy tutaj o poprawnej statystyce Tak czy siak życzymy powodzenia!
Już wróciłem, konkurencja ma zbyt brzydkie te strony XD
Jeszcze raz się pochwalę, wczoraj wpadły mi trzy Holandie Sto złotych w 20 minut - najlepsze mokotowskie prostytutki plują sobie w brodę, że nie zarabiają na Astrocash