Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
małpa2 - a możesz pokazać jakiś dowód wypłaty? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tyle kasy stawiasz na realnym koncie. Uwierzę jak pokażesz jakiś dowód wypłacenia pieniędzy
To już twój problem. Możesz zapytać na czacie podając nr ID czy zakład został zawarty na prawdziwym koncie A demo mi sie skonczyło 3 tyg temu już, wiec nawet jakbym chciał to nie dam rady się na konto demo zalogować.
Nie sądzę, żeby ktoś mu na czacie odpowiedział, czy to prawdziwa transakcja. W końcu jakaś ochrona danych osobowych jest. Może ID transakcji to nie dane osobowe, ale jednak uczciwa firma nie poda takich informacji byle komu.
To przejrzyjcie CAŁY temat i się zastanówcie czy przez 222 strony chciałoby się najpierw inwestorowi potem marchewce małpie i wielu innym Was i siebie oszukiwać. A nie są to osoby anonimowe na tym forum (MLN 400 coś reputów).
Przeczytajcie te 222 strony i znajdziecie dowody, ja przeczytałem i wierze, nie żałuję i zazdroszczę im takich zarobków.
Ciężko by małpie było posiadać tak długo konto demo w TopOption Zresztą już sam fakt, że sprzedaje poradnik o opcjach, może (choć nie musi) rzeczywiście w miarę trafny i pomocny.
Zawsze znajdą się niedowiarki. Nie ma co się tym przejmować.
AntonioFresco - na bukmacherce się skup, bo nam coś nie szło z Radwańską, a opcje binarne zostaw chłopakom, którzy siedzą w tym długi czas
panowie, dodać screeny trafionych transakcji i pominąć przegrane dni to bułka z masłem. Zrobić konto z brokerem tak żeby było realnie i przyciągnąć bandę naiwniaków na PP to też łatwizna. Opcje i hazard to biznes dla przedsiębiorstw o najniższym wskaźniku ryzyka. Tam właściwie zarabia się na ludzkiej naturze. Mogę zapewnić każdego, że nikt nie zarobi w długoterminowej perspektywie na opcjach.
(27-10-2014 06:54)Verb22 napisał(a): panowie, dodać screeny trafionych transakcji i pominąć przegrane dni to bułka z masłem. Zrobić konto z brokerem tak żeby było realnie i przyciągnąć bandę naiwniaków na PP to też łatwizna. Opcje i hazard to biznes dla przedsiębiorstw o najniższym wskaźniku ryzyka. Tam właściwie zarabia się na ludzkiej naturze. Mogę zapewnić każdego, że nikt nie zarobi w długoterminowej perspektywie na opcjach.
A jednak są tu tacy którzy zarabiają regularnie miesiąc w miesiąć.