Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Ogólna dyskusja o PPA
Sprawdź:
Kopiowanie treści na pewno sie nie opłaca ale jezeli chodzi o sam "obrazek hacka" to dlaczego nie ? Big Grin

Google i tak widzi ten obraz jako fraze "alt" która można zawsze zmienić.
Obrazki można kopiować bo to to samo Big Grin tylko znaki wodne przeszkadzają Jerk2
Tak, na przykład Twój chory znak na sygnaturze facepalm
Glosy: Karczu (+1), Br0nek1234 (+1), Krissu (+1), separacja (+1), Roxi5017 (+1), miniek9090 (+1), As7 (+1), Leaders (+1), dawidq3 (+1), barteek_93 (+1), laterpl (+1), Komet (+1), roniartur (+1), matimus (+1)
Mi się podoba, Twoj też nie powala Jerk2
Glosy: vankosiara (+1)
Dlatego trza szukać bloga z opisem i słabym znakiem wodnym łatwym do zakrycia Big Grin
Najlepiej kopiuje się z blogów co mają zablokowane kopiowanie i nie działa kod źródłowy i myślą, że zabezpieczyli dobrze Jerk2
Polać mu Big Grin
(11-07-2013 19:42)startchips napisał(a):  Najlepiej kopiuje się z blogów co mają zablokowane kopiowanie i nie działa kod źródłowy i myślą, że zabezpieczyli dobrze Jerk2

Zawsze to jest odrzucenie amatorów, więc trochę się pozbywa "kopierów" tym zabezpieczaniem.
A niby jak można lepiej zabezpieczyć skoro kod źródłowy nie działa?
Glosy: Roxi5017 (+1)
Nie ma to jak wyłączyć javascript Big Grin I ctrl ... Jerk

Napotkałem się kiedyś z taką stoną gdzie właściciel zrobił tak że po wyłączeniu js nie da się nic i tak skopiować bo pojawia się komunikat że trzeba ją włączyć Tongue
Jak zobaczyć szablon strony bo szukałem a znaleźć nie mogę?
Oraz jak to zrobić z tym kopiowaniem? ( tak się tylko pytam) Jerk2
Źródło strony Smile
Odpowiedz