(24-08-2014 08:42)overlord25 napisał(a): Szkoda czasu na takie strony po wpadce z goldenchase goldencowns albo farm tree kasy pewnie nie odzyskacie
Przynajmniej autor tematu sobie zarobił
Goldenchase zapłaciło mnóstwo kasy użytkownikom a fakt, że taka strona nie jest wieczna chyba jest jasny i zrozumiały. Nie wiem czy ktoś się łudził, że może być inaczej.. Goldenchase teraz próbuje sposobów, żeby przedłużyć ten biznes ale idzie ku końcowi. Farm-tree miało jakieś problemy z domeną i teraz mają nową i może nadal będą wypłacać. Golden-cows sprawdzę czy nadal płaci za jakieś 3-4 dni jak uzbieram minimum. Być może mieli tylko jakiś atak na stronę albo błędy w skrypcie i im się posypało wtedy.
Jest jeszcze kilka innych mniej lub bardziej popularnych stron. Każda taka strona to oczywiście ryzyko. Jest na przykład goldenbirds, które jest wypłacalne już dość długo, jest cold-kingdom (czy wypłacają sprawdzę dzisiaj / jutro)
Jest goldsea, też sprawdzę czy płacą za jakiś czas (na niektórych można bez wpłacania zarobić kilka centów)
Inwestycja w takie strony zawsze wiąże się z ryzykiem utraty kasy ale jak na razie nie przejechałem się na żadnej. Na goldenchase odzyskałem wkład prawie 2,5 krotnie, Jurapark na razie działa, farm-tree prawdopodobnie też popłaci trochę, golden-cows zobaczymy ale nadal działa, goldenbirds - płaci.
Przejechałem się za to np. na bannersbroker, które tak pięknie płaciło wszystkim, póki ja nie kupiłem pakietu, na kilku hyipach (na szczęście grosze) a na tego typu stronach jeszcze nie. Zobaczymy kilka z nich za jakiś czas