Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-08-2014 19:35)broofie napisał(a): Chyba konkurencja atakuje Mam nadzieje, ze to chwilowe ;s
U nas wszystko działa - masz problem z dostępem do serwisu ?
Juz wszystko w porzadu, pospieszylem sie z postem. Strona nie chciala sie zaladowac po czym ukazywal sie komunikat typu "strona przestala dzialac...". Byc moze za czesto odswiezalem strone :-)
@edit. Prosilbym jednak o sprawdzenie mojego konta. Probowalem wejsc na strone poprzez Mozille, G Chrome'a, Opere, nawet zaryzykowalem i sprawdzilem na IE, na kazdej to samo. Strona jednak dziala na mobilnej przegladarce UC Browser.
E-mail uzytkownika; [email protected]
Tapniete z telefonu
Być może zadziałała ochrona przed atakami DDoS - bardzo proszę wejść na http://www.whatsmyip.org/ i podać nam na PW adres IP z tej strony.
(27-08-2014 19:35)broofie napisał(a): Chyba konkurencja atakuje Mam nadzieje, ze to chwilowe ;s
U nas wszystko działa - masz problem z dostępem do serwisu ?
Juz wszystko w porzadu, pospieszylem sie z postem. Strona nie chciala sie zaladowac po czym ukazywal sie komunikat typu "strona przestala dzialac...". Byc moze za czesto odswiezalem strone :-)
@edit. Prosilbym jednak o sprawdzenie mojego konta. Probowalem wejsc na strone poprzez Mozille, G Chrome'a, Opere, nawet zaryzykowalem i sprawdzilem na IE, na kazdej to samo. Strona jednak dziala na mobilnej przegladarce UC Browser.
E-mail uzytkownika; [email protected]
Tapniete z telefonu
Być może zadziałała ochrona przed atakami DDoS - bardzo proszę wejść na http://www.whatsmyip.org/ i podać nam na PW adres IP z tej strony.
Poszla PW.
@edit. Naprawione = )
Tapniete z telefonu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2014 23:13 przez broofie.)
Użytkownik kacper.sz*
Powód: Sygnowanie naszych konkursów innymi markami
Przypominamy - zakaz podszywania się pod inne marki - jest to przestępstwo. Na wypadek złożenia sprawy do sadu będziemy zmuszeni udostępniać Wasze dane, więc nie róbcie tego dla swojego dobra.
(pamiętajcie że regulamin jest jedynie rozszerzeniem stosowanego obecnie prawa )
Czyli rozumiem, że mogę wziąć czyiś link, napisać, że strona wakacje.pl rozdaje za darmo wycieczki do Hiszpanii zrobić screena, dać wam, a Wy bez ostrzeżenia od razu zbanujecie na stałe daną osobę?
(28-08-2014 15:21)Assasinoo napisał(a): Czyli rozumiem, że mogę wziąć czyiś link, napisać, że strona wakacje.pl rozdaje za darmo wycieczki do Hiszpanii zrobić screena, dać wam, a Wy bez ostrzeżenia od razu zbanujecie na stałe daną osobę?
Analizujemy każdy przypadek na sobie znany sposób.
Admin, a jak reklamuję bilety do kina mówiąc że ja już otrzymałem to przestępstwo czy jeszcze nie? Poza tym wy też podszywacie się tam pod marki CinemaCity i Multikino.
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
(30-08-2014 17:33)milosz998 napisał(a): Admin, a jak reklamuję bilety do kina mówiąc że ja już otrzymałem to przestępstwo czy jeszcze nie? Poza tym wy też podszywacie się tam pod marki CinemaCity i Multikino.
Tutaj nawet nie trzeba znac prawa, wystarczy logiczne myslenie...
(30-08-2014 17:33)milosz998 napisał(a): Admin, a jak reklamuję bilety do kina mówiąc że ja już otrzymałem to przestępstwo czy jeszcze nie? Poza tym wy też podszywacie się tam pod marki CinemaCity i Multikino.
Nie, wtedy nie jest to przestępstwo - i nie, nie podszywamy się pod multikino i cinemacity bo to my jesteśmy organizatorami konkursu. - przeczytaj pierwszą linijkę w stopce. To tak jakbyś powiedział, że w programie gdzie można wygrać playstation podszywamy się pod Sony
(30-08-2014 17:15)broofie napisał(a):
(30-08-2014 16:34)milosz998 napisał(a): LOL Skisłem, 4 leady na aureonsub :O
Ja tam 10 zgarnalem w jeden dzien ale czekam na "dostawe" nowych programow.
Dokładnie, to jest tylko kwestia taktyki i umiejętności - mamy użytkownika który wyciągnął ponad setkę w ciągu dnia. Trzeba chcieć i wiedzieć.