Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI] ! Nowy bux PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Warunkiem do 1 wypłaty jest min. 350 oglądniętych reklam czy jeszcze coś? Bo widziałem, że ostatnio się nieco jeszcze pozmieniało i teraz jestem zmieszany ciut
Ciekawe co z tym PayPalem wymyślą.
Zastanawiam się nad upgradem konta, ale coś mi ten serwis zaczyna "śmierdzieć" :/
(07-06-2014 19:17)ZawszeZa napisał(a): Heh śmieszne. Zaglądam teraz na buxa a tu wypłata na egopay która była zawieszona , została wycofana a wypłacić mogę tylko BitCoin
od 21.06 będą wypłaty instant na wszystkich procesorach czyli natychmiastowe
(08-06-2014 10:45)Halunek napisał(a): mam 34$ i 21RR, upgrejdnac konto jak dobije do 39 czy wykupic na razie full RR?
Na poczatek max RR potem upgrade.
Ja czekam na wypłatę i potem robie upgrade na Deuterium.
Pozdrawiam i cierpliwosci
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2014 11:17 przez zarabiajsam.)
(08-06-2014 12:57)kamylo napisał(a): Stronę wcześniej cytowałem TOS z ptcircle, poczytaj
Czyli "Egopay and PerfectMoney SKRILL and BlockChain (Bitcoins) payments activation:" to oznacza, że nie wypłacę kasy zanim nie doładuję konta, dzięki któremuś procesorowi?
No niestety tak, musisz najpierw wpłacić 6$ poprzez "add funds" albo kupić konto Hydrogen w "upgrade account" Ja nie załapałem się na te darmowe konto Hydrogen co dawali na początku, a może i dobrze, bo wpłaciłem te 6$ i mam spokój (przynajmniej mam nadzieję ;p) Już bym wypłacił kasę 2 razy ale wolę inwestować na razie w max rented refow na Hydrogen czyli te 50, potem upgrade na deuterium z uzbieranych $.