Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jakimś cudem mam wyłączony system PW, nie wiem jak to się stało. Skrzynkę mam pustą, więc tym bardziej mnie to dziwi. Przeszukałam cały panel i nie znalazłam opcji, która by go ponownie włączyła.
"Użytkownik Roxi5017, do którego chcesz wysłać PW, ma wyłączony system prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać wysłana."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2014 00:27 przez Roxi5017.)
(28-12-2014 00:20)Roxi5017 napisał(a): Jakimś cudem mam wyłączony system PW, nie wiem jak to się stało. Skrzynkę mam pustą, więc tym bardziej mnie to dziwi. Przeszukałam cały panel i nie znalazłam opcji, która by go ponownie włączyła.
"Użytkownik Roxi5017, do którego chcesz wysłać PW, ma wyłączony system prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać wysłana."
(28-12-2014 00:20)Roxi5017 napisał(a): Jakimś cudem mam wyłączony system PW, nie wiem jak to się stało. Skrzynkę mam pustą, więc tym bardziej mnie to dziwi. Przeszukałam cały panel i nie znalazłam opcji, która by go ponownie włączyła.
@[Roxi5017], a może to? Nie sprawdzałem, a więc nie wiem. Tylko strzelam.