Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-11-2013 09:15)sialala5 napisał(a): czy ten internet działa też za granicą?
Nie działa.
(11-11-2013 12:28)sylwu napisał(a): Dzięki za sposób, u mnie śmiga ok 2-3 mega. Jak długo to działa na jednej karcie sim??
Na jednej karcie SIM działa forever.
Jedyny mankament to zmiana taryfy co kilkanaście / kilkadziesiąt godzin.
Raz dziennie trzeba zmienić niestety.
Dlatego ja korzystałem z dwóch starterów.
Na początku wszystko działało... jednakże zżarło mi całą kasę z telefonu (19zł ! ) Zrobiłem wszystko tak jak pisałeś, więc wytłumaczysz co zrobiłem nie tak? Udostępniłem internet przez telefon, jako router wi-fi.
Nie wiem co zrobiłeś nie tak. Gdybyś zrobił wszystko zgodnie z instrukcją, to nie zabrałoby Ci ani grosza. Może nie zmieniłeś taryfy na LubieTo? Albo za szybko przełożyłeś kartę? Nie wiem, gdzieś na pewno popełniłeś błąd.
Miałem ustawioną taryfę rok ważności konta. zmieniłem na play lubie to. I nie śmiga... Mam informacje że Twoja migracja do innej taryfy odbędzie się w ciągu 24 godzin. włączam router wifi, komputer mi łączy, pisze że jest połączenie z netem, ale żadna strona się nie ładuje.