Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam parę propozycji dot. programu gift code.
1. Zmiana koloru tekstu stopki (tak aby za bardzo się nie rzucał w oczy)
2. spadająca liczba sztuk (lub zrobić coś podobnego jeśli tego pierwszego nie uda ci się zrobić )
3. Dodanie do tekstu "Podaj numer telefonu(w celach weryfikacji):" czy coś w tym stylu...
Jeśli Vex będziesz miał czas to dodaj co tam uważasz za rozsądne z tych moich propozycji ^.^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2013 16:01 przez Hiuston.)
Działam od jakiegoś czasu na Easysub i z ciekawości zarejestrowałem się na fires. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony w szczególności konwersją. Pół godziny roboty i 33 zł wpadło na wypłatę z doładowań przy konwersji 12,98% na tą chwilę
(11-10-2013 17:51)A$AP napisał(a): Działam od jakiegoś czasu na Easysub i z ciekawości zarejestrowałem się na fires. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony w szczególności konwersją. Pół godziny roboty i 33 zł wpadło na wypłatę z doładowań przy konwersji 12,98% na tą chwilę
Powiesz na pw gdzie spamujesz ? Ja tylko 8 leadow nabije i z wyplaty dam ci 5 zl ok ? Ja tylko 8 leadow nabije i nie bede juz ci tam spamowal PLS
Edit: Na tą chwilę mam już 108 zł (konwersja 17,22%) a konto tutaj założyłem dopiero dziś ok. 16:30 i poświęciłem pół godzinki
Ale to nie bez powodu taki wynik bo mam już jakieś tam doświadczenie w temacie ppa