Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-07-2013 13:51)Kabajana napisał(a): Wie ktoś może jakie oferty, albo od jakiego dostawcy i z jakiego zagranicznego IP wchodzą najlepiej? Jestem skłonny zarejestrować się z refa za dobre wiadomości
IP każdy kraj - w każdym kraju znajdziesz kilka działających ofert. Oferty które wykonuję są zwykłe darmowe rejestracje z zakładek supersonicads i superrewards. Jak ktoś jest sprytny będzie potrafił znaleźć oferty premium, które zalicza jak zwykłe rejestracje (podpowiem np. Farancja). Oferty z aff też się znajdzie Nie podaje konkretnych ofert. Zapraszam do zapoznania się z całym tematem.
a ja mam pytanie co do refów tam, czy mogę sobie każde kolejne konto które stworze w serwisie robić jako ref poprzedniego? tworzy się z tego piękna piramidka - jak dla mnie trochę za piękna, więc czy dostane bana za to czy nie ? oczywiście każde konto - inne ip
(24-07-2013 15:47)rasiak221 napisał(a): a ja mam pytanie co do refów tam, czy mogę sobie każde kolejne konto które stworze w serwisie robić jako ref poprzedniego? tworzy się z tego piękna piramidka - jak dla mnie trochę za piękna, więc czy dostane bana za to czy nie ? oczywiście każde konto - inne ip