Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Boro!, zlecałem sporo wcześniej niż mala1969 przecież.
Moim głównym kontem jakieś 4 dni temu. Nie dostałem jeszcze kasy, pewnie znowu będę musiał kolejne 3 dni czekać aż będzie mu się chciało wypłacać...
Jeśli dostanę kasę to robię cały czas multikonta, bo to chyba w tej chwili najlepszy sposób na dobry zarobek. Najpierw jednak zapytam Boro! jak on tak szybko te konta z jednej bramki proxy robi, bo to by mi trochę czasu oszczędziło. :idea:
A jak ja się pytałem to nie chcieliśmy mi powiedzieć jak się robi multi. Dopiero paulina mi powiedziała :->
Ale nie będę taki napiszę zaraz bo to nie żadna tajemnica :->
Ja korzystam z listy plemion indiańskich(dowolna lista w necie może być byle czego) żebym nie musiał wymyślać nicku tylko kopiuje od razu tekst wciskając ctrl + c potem wklejam w każde okienko wciskając ctrl+v.
I ot cała filozofia. Payment Method nie wpisuje bo jest to zbędne. Trzeba wybrać tylko państwo manualnie i zainteresowania. Założenie jednego konto trwa około 10 sek. A co do bramek proxy to poprostu na górze jest link do tego i klikam znowu żeby się otworzyła strona z rejestracją.
Tylko mi nie korzystać z mojej listy bo potem nie będzie wiadomo które konta moja jak by wypłacili 8-)
WOW!!!! ZAPŁACILI 3 wypłate :mrgreen: .Można sie zapisywać ,ale każdy nie wiecej jak20razy.Nie przesadzajcie z zapisami :chytry: Jak ktoś się zapisze to pełną liste słać na PW :idea:
Kura i kamień też dostali wypłaty :-P