Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja w tym buxie nie klikam dobre 6 miesięcy....
- czemu?
- bo moje konto zostało usunięte. Ale wydoiłem ich na dobre 60$ (które straciłem inwestując w bux3.com)
tomex11 napisał(a):obawiam sie, że dłużej jeszcze będziemy czekać na następne wypłaty
obys nie mial racji i sie mylil - niby maja przyspieszyc wyplacanie zleconych wyplat nie przekraczajacych 200$ - no zobaczymy jak to bedzie wygladala ich teoria w praktyce czy rzeczywiscie bedzie sie szybciej dostawalo zlecone wyplaty
ja pamietam czasy ze dostawalo sie zlecona wyplate na tym buxie w 24 h zleciwszy ja w ciagu tyg - w weekend zlecona wyplate dostawalo sie dopiero w poniedzialek
ja wiem, że mają przyspieszyc, ale księgowanie dzień za dzień jest nie mozliwe, więc cały czas będzie się niestety powiekszało opoźnienie
W ubieglym tygodniu dostalem od nich wyplate na alertpay.
Czas oczekiwania: blisko pol roku.
Kwota do wyplaty (prosze sie nie smiac): 10$ z groszami, tffu centami.