Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Macie jakiś kontakt z tym sprzedającym? Zapłaciłem 50zł, miałem obiecane konta na konkretny czas i brak kontaktu od 2 dni ... Kiedyś kupowałem i konta były, teraz widzę na gg cały czas dostępny, ale nic nie odpowiada i kont nie ma...
Czyżby zgarnął kasę i zapadł się pod ziemię ?
(13-08-2016 01:36)inux napisał(a): Macie jakiś kontakt z tym sprzedającym? Zapłaciłem 50zł, miałem obiecane konta na konkretny czas i brak kontaktu od 2 dni ... Kiedyś kupowałem i konta były, teraz widzę na gg cały czas dostępny, ale nic nie odpowiada i kont nie ma...
Otóż to, wypłaciłem banknot 50zł i uciekłem do Meksyku. A tak poważnie to nie przebywam 24/7 na komputerze. Tak jak napisałem Ci 2 dni temu - konta będą gotowe w niedziele późnym wieczorem, za chwilę je otrzymasz
(13-08-2016 01:36)inux napisał(a): Macie jakiś kontakt z tym sprzedającym? Zapłaciłem 50zł, miałem obiecane konta na konkretny czas i brak kontaktu od 2 dni ... Kiedyś kupowałem i konta były, teraz widzę na gg cały czas dostępny, ale nic nie odpowiada i kont nie ma...
Otóż to, wypłaciłem banknot 50zł i uciekłem do Meksyku. A tak poważnie to nie przebywam 24/7 na komputerze. Tak jak napisałem Ci 2 dni temu - konta będą gotowe w niedziele późnym wieczorem, za chwilę je otrzymasz
Nadal zlecenie nie zrealizowane. A technicznie jest wtorek.
// Aktualizacja:
Zlecenie zostało zrealizowane. Kupuję dalej. Oby kolejne zlecenia były bez opóźnień