Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzisiaj rekordowe naliczenie 0,30% , to był fenomenalny program zainwestowalem chyba tydzien po starcie a mi paczki nie zdążyły jednego cyklu przerobić
Nie działa już nawet system ticketów.
Nie rozumiem dlaczego ten program budził zaufanie. Może zachłanność ludzka?
Serio nie wiem dlaczego revadburst jeszcze nie znajduje siÄ™ w dziale SCAM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2015 17:58 przez full2000.)
Tak. Zakładałem parę dni temu, ale nie odpowiadają. Na reakcję mają czas do 2 tygodni. Możesz spróbować założyć, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie
Kiedyś pamiętam zakładałem i miałem zwrot, czekam już 19 dzień i ciekawe czy payza rozstrzygnie wkońcu ostateczny werdykt.
Ogólnie sprzedający ma 15 dni na odpowiedź.
Ja czekam dopiero 6 dni. Ty czekasz 19, więc i ja pewnie tyle czasu będę musiał czekać. Na innym forum tez ktoś pisał, że udało mu sie wygrać swoim poleconym spory. Może akurat nam też sie uda. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. U Ciebie Lunatic sprawa juz powinna sie wyjasnić. dziwi mnie to trochę, ze tak długo czasu czekasz. może napisz do nich co w tej sprawie się dzieje.