Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gospodarze jako lider z serią 10 wygranych z rzędu podejmują piątą drużynę ligi. Wygrali wszystkie 6 spotkań u siebie, a różnica bramek wynosi 19:6. Goście na 7 spotkań wyjazdowych tylko w dwóch zdobyli komplet punktów. Szkoda, że nie znalazłem zakładu na handi bo Hartberg wygrywa sporą ilość spotkań przewagą minimum 2 bramek.
Czwarta drużyna drugiej ligi holenderskiej podejmuje ostatnią. Czarna seria Walwijk wynosi już 5 porażek z rzędu i raczej nie zanosi się na przełamanie. Jadą na zdecydowanie trudny teren, na którym gospodarze radzą sobie dobrze.
Spotykają się tu dwie najlepsze drużyny w Irlandii. Drugi zespół tabeli podejmuje lidera, który w 31 spotkaniach tego sezonu zanotował tylko jedną porażkę. Co ciekawe, w ostatnich 12 spotkaniach aż 8 razy Dundalk strzeliło 2 bramki. Można więc kombinować z zakładem na dokładny wynik 0:2, 1:2 lub 2:2.
Zamiast DNB można wrzucić X2 do ako po kursie @1.37
Piękne łamańce właśnie wchodzą w Izraelu. Udało mi się złapać kilka meczów po kursach 3+ a nawet 1 mecz po kursie 6.00 (zamknąłem wcześniej z mniejszym zyskiem)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015 11:42 przez zon.)