Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przed chwilą zalogowałem się na HQ i aż się zdziwiłem.... Miałem 33 adpacki i ogólnie 2,5$ na koncie, a teraz mi wyświetliło, że posiadam 32 adpacki i mam 1$... Wiecie o co chodzi?
Tez to właśnie zauważyłem przed chwilą.... Na innym forum widzialem komentarz w ktorym ktoś zgłaszał podobny problem. Miejmy nadzieję ze wszystko wróci do normy.
As mention that we are working on site... for why it showing invalid licensed no idea lol we got the licensed just that the footer code goes wrong, site will be up anytime soon. relax!
Już wspominał że będzie potrzebna przerwa na poprawki i lepiej wyłączyć na 1-4h serwis żeby nikogo nie denerwował i zrobić poprawki .
Dziś niedziela to można odpocząć np. iść na spacer z rodziną do kina, do kościoła ( pomodlić się za nasz rząd )
"As mention that we are working on site... for why it showing invalid licensed no idea lol we got the licensed just that the footer code goes wrong, site will be up anytime soon. relax!"
Tak jak wspomniałem pracujemy nad stroną ale nie mam pojęcia dlaczego pokazuje nieprawidłową licencję lol. Mamy licencję, po prostu coś w kodzie poszło źle, Strona będzie dostępna już wkrótce. Zrelaksujcie się!