Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No to spoko
To znaczy, żeby dalej ile wejdzie na pp i jeszcze trochę zamówić fajnych rzeczy
A mówią, że tylko kobiety jak wpadną w zakupomanie to ich nie odciagniesz, ale elektronika to uzależnienie oby kupony były jak najdłużej
Tam są powerbanki na zwykłe paluszki do ładowania ale najlepiej wtedy dokupić te fire stamtąd po 3600mah i jest całkiem tani power bank 7200 z tego. Jutro coś przyklepie i dam jak najlepszy jak najtaniej
(12-01-2015 01:16)asiorek napisał(a): @[pokezaju] jak dobrze rozumiem, kupuje power bank, wkładam baterie i ładuje tym tele?
Tak, masz kupić powerbanka na baterie + akumulator do tego. Tylko pytanie co to ma za sens? Dla mnie power bank ma być na prąd, a nie na baterie. Na pewno jakieś tam normalne znajdziesz na ładowanie w prądzie. Ja tam używam bidronkowego power banka i daje radę
Moga byc i stringi czyli ogólnie bielizna, ale lepiej tak jak pisałem jakies bluzki spodnie czy cos takiego do kwoty około 20 zł tak zeby cos sie dało zbić i zamówić za kupon.