Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość - PP (89zÅ‚ za lead lub 5 gr za klik) » BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość

Autor Wiadomość
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Sprawdź:
Wypłacili komuś?Xpokerface
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
NIe Sad Napisali mi maila, że weryfikują ruch i wypłacą jak najszybciej, lecz na pytanie kiedy już nie odpisali.
Glosy: aero2 (+1)
Akceptują spam na fejsie, czy traktują to jako śmieciowy ruch?
Zależy co to dla Ciebie spam, ja mam ruch tylko ze stron o tematyce motoryzacyjnej, wypłacili mi dość sporo pieniędzy nie wiem dlaczego teraz tyle sprawdzają. Albo to tylko zagrywka, żeby wydoić jak najwięcej i się zwinąć.
@up Spam - wrzucanie tekstu z linkiem na grupy FP Wink
@up Jeśli grupy będą związane z motoryzacją to dlaczego nie Smile
A jeśli nie będą? Wink
To nie wiem.
Usunęli program partnerski.Xpokerface
Może wypłacą zaległe wypłaty Xpokerface
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Radek4921 - nie wywiÄ…zuje siÄ™ i nie chce zwrócić kasy chomik3 33 15,617 23-11-2019 00:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) TanieAukcje 3,056 434,069 07-06-2015 11:47
Ostatni post: kariolmax
  Sknerus.pl - od 20zÅ‚ do 1250zÅ‚ za Lead Sknerus.pl 94 35,173 18-02-2015 14:53
Ostatni post: Pawel Szamotulski

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: