Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A według mnie przydało by się coś takiego że ustawiamy sobie teraz na przykład 1000pobrań i żeby było coś takiego że ustawiamy ile pobrań dziennie ma nam dodawać czyli do tego jak ustawiliśmy sobie 1000 pobrań i załóżmy że jutro mi wzrośnie liczba pobrań o 10 automatycznie za 2 dni o 20 za 3 dni o 30 itd... ludzie odwiedzający ponownie naszego bloga pod ppa widzieli by że ktoś pobiera na stronie i jest jakiś ruch przydało by się coś takiego i to bardzo
(22-07-2015 20:32)leman napisał(a): A według mnie przydało by się coś takiego że ustawiamy sobie teraz na przykład 1000pobrań i żeby było coś takiego że ustawiamy ile pobrań dziennie ma nam dodawać czyli do tego jak ustawiliśmy sobie 1000 pobrań i załóżmy że jutro mi wzrośnie liczba pobrań o 10 automatycznie za 2 dni o 20 za 3 dni o 30 itd... ludzie odwiedzający ponownie naszego bloga pod ppa widzieli by że ktoś pobiera na stronie i jest jakiś ruch przydało by się coś takiego i to bardzo
W sumie niegłupie rozwiązanie Po dodaniu nowych GW dodamy to