Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wkurza mnie tylko jedno.Zamiast dać informacje raz na jakimś czas np.o opóźnieniu wypłat tutaj na forum,to trzeba na własną rękę się dowiedzieć i łaskawie czekać na odpowiedź.Dopiero ktoś kto dostanie taką informacje ,jak będzie chciał to napisze tutaj na forum...
ja nie panikuje... odkad ludzi kupa sie zrobila na freebizie (od stycznia?) to czekam ~ 3 tygodnie na kase, ale zawsze przelew jest kontakt jak potrzebny to też jest... a zarobilem na freebizie ponad 6 cyfrowa kwote...
Cytat:25.Najpóźniej do 7 dnia miesiąca, następującego po miesiącu, za który Partnerowi
należny jest czynsz najmu albo podnajmu powierzchni reklamowej w ramach
współpracy w Programie:
a) Partner będący zarejestrowanym podatnikiem VAT wystawia Właścicielowi
Serwisu fakturę VAT i przesyła ją na adres siedziby Właściciela Serwisu
b) Partner niebędący zarejestrowanym podatnikiem VAT wystawia Właścicielowi
Serwisu rachunek i wysyła go na adres Właściciela Serwisu.
26. Wynagrodzenie płatne jest Parterowi miesięcznie w terminie 10 dni od dnia
doręczenia Właścicielowi Serwisu prawidłowo wystawionych przez Partnera:
faktury VAT albo rachunku. Dniem zapłaty jest dzień obciążenia rachunku
bankowego Właściciela Serwisu kwotą czynszu.
Wycinek z regulaminu Freebiz'a. Nic tu nie widzę o 7dmiu dniach roboczych na wypłatę kasy więc nie wiem dlaczego się tak kurczowo trzymacie tej zasady?
Z tego co widzę w punkcie 26 to jest płacone miesięcznie w terminie 10 dni? Trochę to dla mnie zagmatwane