Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Inwestowanie w opcje binarne? » Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.

Autor Wiadomość
RE: Inwestowanie w opcje binarne?
Sprawdź:
4000 w jednej transakcji to jest szok dla mnie, naprawdę.

Nie chcę być złym prorokiem, ale podejrzewam że niedługo nałożą jakieś ograniczenia albo wykresy zaczną dziwnie się zachowywać.
Są tu jacyś, że tak powiem 'mentorzy'? Zagubiłem się jakoś w tych opcjach. Tongue
Jak to się zagubiłeś? Tongue Co potrzeba?

[Obrazek: giphy.gif]
Co do tych telefonów od brokerów zdziwiłem się mocno gdy kilka dni temu zadzwonili do mnie ze StockPair, a tam nigdy się nie rejestrowałem

Z jednej platformy wcale nie raczyli się ze mną skontaktować, ani telefonicznie, ani mailowo. Nikt się klientem nie zainteresował - po co? Także czasem lepiej jak dzwonią, a czasem lepiej jak dadzą spokój.
@MLM
Sam nie wiem. Nie mam pojęcia na jakim interwale już grać i jaką strategią.
Za dużo analizowałem i za wiele wskaźników i systemów testowałem. Przez to złapałem 'zawiechę' i zamiast nabrać wiedzy, to zgłupiałem. A może wywalić mt4 i grać z trendem, jak to robi inwestor? Sam nie wiem...
To jest normalne, ja czasami też szukam sposób zmiany gry. Jak dodam multum wskaźników to tracę cierpliwość, bo mi się nie zgadzają wejścia Tongue Poszukaj na forum: http://opcjabinarna.com.pl/index.php chłopaki tam nieźle zaczynają działać Smile

Znam ten bol Diabelek, u wiesz co? Dychnij tak jak jaSmile spisz sobie wszytskie strategie, ktore przerobiles. Przeanalizyj gdzie sie czules dobrze a od kad zaczales sie gubic i wroc do tego momentu i startuj na nowo. Doszedlem do wniosku, ze im wiecej kombinujesz tymbjest gorzej. Mozesz z prostej rzeczy zrobic cos skomplikowanego.moj przyklad, gralem strategia z binary24.pl bianry ultra m15. I zamiast poszukac par walutowych spokojnych, gdzie sygnal ladnie wchodzi, to szukalem czemu na bardziej dynamicznych nie wchodziSmile zmien sposob myslenia i patrzenia na OB moze w tym kierunku trzeba isc?
Glosy: Diabełek (+1), MaLiN (+1)
Mam znajomego, który zrobił dwie transakcje na 5000 PLN czyli max na jednej z platform, zarobił, tj. transakcje były poprawne, ale z wypłatą miał problemy, a potem wprowadzono mu ograniczenie na max 100PLN na transakcję.
Spotkaliście się z czymś takim?
sbgorka wie co mówi. Diabełek posłuchaj się jego rad, bo tej dobry spec w tych tematach. Bardzo dużo na forum pomaga przy strategiach, zresztą można nawet powiedzieć, że rośnie nam spec w tej dziedzinie Smile

No ladnie sbgorka leci do przodu Big Grin

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Odpowiedz