Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam dwa pytania:
1. Dlaczego mam leada, a nie mam wyświetleń? (Może to być odnowienie, lecz wcześniej z tego programu leada nie miałem...)
2. Czy jest możliwość, aby było wyświetlane 7,5zł zamiast 8zł? Troszkę to myli ;p.
też dostałam dzisiaj takie leady za 8 zł (zamiast za 7,50 zł), ale w statach jest normalna stawka, wiec podejrzewam, ze to jakis minibląd (na innej stawce niż hp play nie zarabiam)
(13-07-2015 11:17)jaro225 napisał(a): Mam dwa pytania:
Czy jest możliwość, aby było wyświetlane 7,5zł zamiast 8zł? Troszkę to myli ;p.
(13-07-2015 12:48)szykiryki napisał(a): też dostałam dzisiaj takie leady za 8 zł (zamiast za 7,50 zł), ale w statach jest normalna stawka, wiec podejrzewam, ze to jakis minibląd (na innej stawce niż hp play nie zarabiam)
Statystyki wyświetlane w kafelkach były po prostu zaokrąglane. Zostało to już poprawione.
Czy jest możliwość aby w programie allplayer po odświeżeniu stronki nie zmieniały się avatary komentujących? Bo ustawiłem sam komentarze oraz nazwy jednak po odświeżeniu avatary się zmieniają