Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja właśnie 10 minut temu dostałem odpowiedź od Pani Oli z Shorte.st. Zostałem przeproszony za opóźnienia i zapewniony, że do jutra wypłata zostanie zlecona, a jeżeli, bym znowu jej nie dostał, to mam się skontaktować z nimi ponownie, więc chyba jest już git
Tak tylko na marginesie powiem, że na http://gdzie-ogladac.pl/ można dodawać skrócone linki do filmów online z jakichkolwiek stron. Strony indeksują się w googlach po około tygodniu. Ja na samej Grze o Tron mam 200-800 wejść diennie. ^^
Oferta mentoringu jest cały czas aktualna. Temat nie połyskuje na zielono - bo mam obecnie inne wydatki
Zapraszam zainteresowane osoby do pełnej oferty, link jest w mojej sygnaturce
(14-05-2016 13:51)Mateuszlewan napisał(a): Witam, w jaki sposób maskujecie link na FP? próbowałem już wszystkich skracaczy + pretty link i cały czas usuwane są linki.
Każdy link powinien być inny i publikowany tylko raz. Należy użyć przekierowania JS
Gdybyście byli zainteresowani lub nie umieli zrobić tego samodzielnie - w poradniku (link w sygnaturce) opisałem prosty system maskowania linków. Niestety poradnik nie jest darmowy + należy posiadać własną domenę i hosting obsługujący PHP